OLET – Online Lelki Egészség Tanácsadás

Az Online Lelki Egészség Tanácsadás (OLET) komplex, internet-alapú, anonim és ingyenes konzultációs szolgáltatást nyújt a problémával küzdő és információt szerezni kívánó potenciális páciensek és szüleik, valamint segítőik, tanáraik számára, ezzel növeli a rászorulók kezelésbe jutásának és szakellátásba irányításának esélyét, valamint segíti a mentális problémákkal küzdök kirekesztettségének csökkentését.

https://olet.aeek.hu portálra érkező, a fiatalok életvezetési, tanulási, viselkedési, függőségi, vagy egyéb lelki problémáival kapcsolatos leveleket 3 napon belül segítő hivatású, online tanácsadásra is felkészített mentálhigiénés szakemberek válaszolják meg, és segítenek a kérdéses probléma megoldásában, vagy a kliens megfelelő szolgálathoz, szakemberhez irányítás.

Szolgálatunk egy e-mail alapú, ingyenesen igénybe vehető konzultáció. Ennek során akár névtelenül is segítséget lehet kérni 18 év alatti fiatalok lelki problémáival kapcsolatban, például: életvezetési, tanulási, viselkedési, függőségi, vagy egyéb gondok esetén.

Olyan szülők, tanárok, segítők leveleit is várjuk, akik az érintett 18 év alatti fiatalok fent jelzett nehézségeivel kapcsolatban szeretnének kérdéseikre választ és támogatást kapni.

Továbbiakért keresse fel az OLET honlapját.

Tájékoztató szóróanyag letöltése (PDF).