Online pszichiátriai konzultációs lehetőség háziorvosok és védőnők számára – Időpontok

Konzultációs időpontok

Szolgáltatásunk ingyenes, a pszichiáter szakemberek a konzultációt önkéntesen ajánlják fel, segítségként az alapellátásban dolgozók mindennapi munkájához.

Konzultációs lehetőséget pszichiáterrel az alábbi időpontokban biztosítunk. A megjelölt időpontok a bejelentkezések függvényében állnak rendelkezésre. Amennyiben Ön elküldi jelentkezését, a legközelebbi elérhető időpontot keressük meg Önnek, figyelembe véve az Ön kérését.

Felnőtt pszichiátriai konzultáció:
Kedd 10.00--12.00 és 14.30--16.30
Szerda 10.00--11.30

Gyermek pszichiátriai konzultáció:
Kedd 10.00--12.00

Jelentkezés konzultációra

Konzultációs időpontot oldalunkon keresztül, néhány rövid kérdés megválaszolásával foglalhat, melynek elküldése után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot. A megkeresést követően kollégánk az adott kérdésben szükséges konzultáció legkorább lehetséges időpontját adja meg Önnek, és amennyiben ez megfelel Önnek, véglegesítjük foglalását.


Ha a bejelentkezés Önnek telefonon jobban megfelel, hívja az egészségügyi dolgozóinknak fenntartott segélyvonalat (1-770-7333), ahol kollégánk vagy azonnal fogadja hívását, vagy kérése esetén visszahívja Önt.

A sikeres foglalást követően küldünk Önnek egy videó konferencia (valószínűleg, de nem kötelezően Zoom) linket, amelyen a konzultáció idején be tud jelentkezni, és ahol pszichiáter kollégánk az adott időkeretben válaszol kérdéseire. Amennyiben szükséges, telefonos technikai segítséget biztosítunk az első használathoz.