Online szakmai konzultáció szociális szakemberek számára – időpontok


Konzultációs időpontok szociális szakembereknek

Konzultációs lehetőséget szociális szakemberek számára az alábbi időpontokban biztosítunk. A megjelölt időpontok bejelentkezések függvényében állnak rendelkezésre. Amennyiben elküldi jelentkezését, a legközelebbi elérhető időpontot keressük meg Önnek, figyelembe véve a kérését.

Családsegítés – gyermekjóléti alapellátás
Hétfő 15-19
Kedd 15-19
Szerda 15-19
Csütörtök 15-19
Péntek 15-19

Óvodai – iskolai szociális munka
Szerda 17-19
Csütörtök 16-17

Gyermekvédelmi szakellátás
Szerda 17-19
Csütörtök 16-17

Bejelentkezés konzultációra

Konzultációs időpontot oldalunkon keresztül, egy rövid kérdőív kitöltésével foglalhat, mely kitöltése után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot. A megkeresést követően kollégánk az adott kérdésben szükséges konzultáció legkorábban lehetséges időpontját adja meg Önnek és amennyiben ez megfelel Önnek, véglegesítjük foglalását.

Ha Önnek telefonon jobban megfelel, hívja az szociális területen dolgozóknak fenntartott segélyvonalat (1-770-8877), ahol kollégánk fogadja hívását, vagy kérése esetén visszahívja Önt.

A sikeres foglalást követően küldünk Önnek egy videó konferencia (valószínűleg, de nem kötelezően Zoom) linket, amelyen a konzultáció idején be tud jelentkezni, ahol kollégánk az adott időkeretben válaszol kérdéseire.

Kérdése van?

Írjon emailt vagy hívjon minket az 1-770-8877 telefonszámon.