A pszichiátriai konzultáció módja, menete

A pszichiátriai konzultáció módja, menete

A pszichiátriai konzultáció előre egyeztetett időpontban, 20 perces időtartamban történik. Szükség esetén kérhető hosszabb konzultáció. Ha erre lenne szüksége, kérjük előre jelezze. A kijelölt időpontban a pszichiáter személyesen, online videóbeszélgetésen keresztül válaszol a felmerülő kérdésekre az ellátási lehetőségekkel, tünetekkel kapcsolatban. A konzultációs lehetőséget jelenleg ingyenesen biztosítjuk, szakemberek önkéntes felajánlásával.


A konzultáció menete

Amennyiben konzultációs időpontot szeretne foglalni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Amennyiben van preferált időpontja, kérjük, jelezze! Amennyiben Önnek telefonon jobban megfelel, hívja az egészségügyi dolgozóknak fenntartott segélyvonalunkat (1-770-7333), ahol kollégánk vagy azonnal fogadja hívását, vagy kérése esetén (1-es gomb megnyomása) visszahívja Önt.

Az adatai megadása után kollégánk visszaír a javasolt időponttal, és ha szükséges, további kérdéseket teszünk fel Önnek. Az időpontot a lehető legközelebbre jelöljük ki, figyelembe véve az Ön kérését. A regisztráció akkor válik véglegessé, amikor ön a felajánlott időpontot elfogadja.

A regisztráció véglegessé válásakor küldünk Önnek egy videó konferencia (valószínűleg, de nem kötelezően Zoom) linket, amelyen a kijelölt időponton be tud jelentkezni, és ahol pszichiáter kollégánk a megbeszélt időkeretben válaszol kérdéseire.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kérdése van a konzultációval vagy a mentális egészség fenntartásával, a mentális problémák megelőzésével, kezelésével kapcsolatban!