AGORA Oktatási Intézet várja egészségügyi dolgozók hívását

Az AGORA Oktatási Intézet  több mint tíz éve foglalkozik szervezetfejlesztéssel, képzésekkel és tanácsadással. Egészségügyi dolgozók stresszkezelésében piacvezető. Tizenhét kórház kétezer-ötszáz egészségügyi dolgozója végezte el sikeresen stresszkezelési és regenerációs programjukat. 

Ingyenes krízisintervenciós programot indított egészségügyi dolgozók számára az AGORA Oktatási Intézet. Önkéntes pszichológusaik heti közel 100 órában fogadják a hívásokat, így segítve az érintettek mentális egészségének megőrzését ebben a nehéz helyzetben. A program a Magyar Ápolási Igazgatók Egyesületének ajánlásával zajlik. 

“Mindenkire embert próbáló hetek, hónapok várnak, de  az egészségügyi dolgozók  azok az emberek, akikre a legnagyobb szükség van és akikre a legnagyobb rész jut a rosszból.” – írja az AGORA Oktatási Intézet. Továbbá remélik, testileg-lelkileg kimerítő munka közepette, le tudnak venni egy kis terhet a vállukról, hiszen az egészségügyi dolgozók eddig is a maximumot nyújtották, de most biztos, hogy még többre lesz szükség. 

Honlapjukon minden egyes szakemberük fotóval, tapasztalatait összefoglaló leírással szerepel. Innen lehet kiválasztani azt a pszichológust, akivel beszélni szeretnének.

További információért keressék a honlapot ITT

 A Facebook oldal elérhető ITT.