Online pszichiátriai konzultációs lehetőség háziorvosok és védőnők számára – Időpontok

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha konzultációs időpontot szeretne foglalni, vagy ha kérdése van a mentális egészség fenntartásával, a mentális problémák megelőzésével, kezelésével kapcsolatban!

Pszichiátriai konzultáció leírása

Pszichiáter szakembereink


Konzultációs időpontok

Pszichiátriai konzultációs lehetőséget az alábbi időpontokban biztosítunk. Az megjelölt időpontok a bejelentkezések függvényében állnak rendelkezésre. Amennyiben Ön elküldi jelentkezését, a legközelebbi elérhető időpontot keressük meg, figyelembe véve az Ön kérését.

Felnőtt pszichiátriai konzultáció:
Hétfő-Péntek, 15-19 óra

Gyermek pszichiátriai konzultáció:
Szerda 17-19
Csütörtök 16-17

Bejelentkezés konzultációra

Amennyiben emailben kíván időpontot egyeztetni, kérjük írjon emailt a konzultacio_pszich@callforhelp.hu címre. Az időpont rögzítéséhez a következő adatokra lesz szükség: név, működési terület, engedélyszám, néhány szó a kérdéséről, problémáról, preferált időpontok. Amennyiben Önnek telefonon jobban megfelel, hívja az egészségügyi dolgozóinknak fenntartott segélyvonalat (1-770-7333), ahol kollégánk vagy azonnal fogadja hívását, vagy kérése esetén visszahívja Önt.

Ezután kollégánk visszaír az ajánlott időponttal, amelyen az adott kérdésben konzultációt ajánlunk Önnek és ha szükséges, további kérdéseket tesz fel. Az időpontot a lehető legközelebbre jelöljük ki, figyelembe véve az Ön kérését. A regisztráció akkor válik véglegessé, amikor ön a felajánlott időpontot elfogadja.

Ekkor küldünk Önnek egy videó konferencia (valószínűleg, de nem kötelezően Zoom) linket, amelyen a konzultáció idején be tud jelentkezni, és ahol pszichiáter kollégánk az adott időkeretben válaszol kérdéseire.

Spread the love