Ez az időszak mindenki számára megterhelő, testileg és lelkileg egyaránt. Éppen ezért szeretnénk támogatást nyújtani az egészségügyi és szociális szférában dolgozók mellett a teljes lakosságnak. Ha úgy érzi lelki támogatásra lenne szüksége ebben az elmagányosodott helyzetben, hívja a lelki támogatást nyújtó alapdíjas vonalunkat!

+36 1 700 4788

Elsősegélynyújtásban és érzelmi támogatásban tapasztalattal rendelkező önkéntes szakembereink készséggel várják egészségügyi dolgozók hívását! Ebben a megfeszített helyzetben könnyen érezheti valaki, hogy most nem szabad megállni, nem szabad segítséget kérni, pedig az ereje mindenkinek véges. Lehet, hogy csak egy beszélgetés, pár perc, mint egy rövid alvás, pihentetés az érzelmeknek, a lelkünknek – és aztán kicsit könnyebb lesz visszamenni, folytatni. Hívj minket bizalommal, akár csak öt percre, vagy amennyi épp jólesik, tárcsázd az alábbi számot, bármikor!

+36 1 770 7333

Néha a segítőknek is kell egy kis segítség! Természetes, hogy a túlterheltségből vagy stresszből fakadó feszültség miatt néha úgy érezzük, hogy jól jönne, ha valakivel meg tudnánk osztani gondolatainkat, aggodalmainkat, félelmeinket – következmények nélkül, mivel a hívás anonim. Szakképzett segítőink meghallgatják, legyenek azok párkapcsolati, munkahelyi, családdal kapcsolatos vagy bármilyen zavaró gondolatok, melyek ön számára jelentőséggel bírnak. Ossza meg velünk gondolatait, hívjon minket 10:00 – 20:00 óra között alapdíjas vonalunkon!

+36 1 770 8877