Online szakmai konzultáció szociális szakemberek számára – időpontok

Szakmai konzultáció leírása

Szakembereink

Kérdése van? Írjon emailt vagy hívjon minket az 1-770-8877 telefonszámon.


Konzultációs időpontok

Konzultációs lehetőséget szociális szakemberek számára az alábbi időpontokban biztosítunk. Az megjelölt időpontok a bejelentkezések függvényében állnak rendelkezésre. Amennyiben Ön elküldi jelentkezését, a legközelebbi elérhető időpontot keressük meg, figyelembe véve az Ön kérését.

Családsegítés – gyermekjóléti alapellátás
Hétfő-Péntek, 15-19 óra

Óvodai – iskolai szociális munka
Szerda 17-19
Csütörtök 16-17

Gyermekvédelmi szakellátás
Szerda 17-19
Csütörtök 16-17

Bejelentkezés konzultációra

Amennyiben emailben kíván időpontot egyeztetni, kérjük írjon emailt a konzultacio_szoc@callforhelp.hu címre. Az időpont rögzítéséhez a következő adatokra lesz szükség: név, szociális terület, néhány szó a kérdéséről, problémáról, preferált időpontok. Amennyiben Önnek telefonon jobban megfelel az egyeztetés, hívja a szociális dolgozóknak fenntartott segélyvonalat (1-770-8877), ahol kollégánk vagy azonnal fogadja hívását, vagy kérése esetén visszahívja Önt, hogy időpontot egyeztessenek.

Ezután kollégánk visszaír az ajánlott időponttal, amelyen az adott kérdésben konzultációt ajánlunk Önnek és ha szükséges, további kérdéseket tesz fel. Az időpontot a lehető legközelebbre jelöljük ki, figyelembe véve az Ön kérését. A regisztráció akkor válik véglegessé, amikor ön a felajánlott időpontot elfogadja.

Ekkor küldünk Önnek egy videó konferencia (valószínűleg, de nem kötelezően Zoom) linket, amelyen a konzultáció idején be tud jelentkezni, és ahol pszichiáter kollégánk az adott időkeretben válaszol kérdéseire.

Spread the love